Kawasan Penghantaran

Mencari restoran yang baik untuk menjamu selera boleh menjadi sukar dan memakan masa. Lebih sukar lagi jika anda mencari restoran Halal yang menawarkan makanan yang sedap, tetapi juga memberikan sumbangan kepada masyarakat pada waktu yang sama.

Lauk adalah Penghantaran Makanan Tempatan Terbaik di Klang, Shah Alam, dan Subang Jaya! Kami di sini untuk menghubungkan anda dengan pelbagai jenis makanan Malaysia yang lazat melalui satu aplikasi. Kami tidak hanya menghantar makanan. Kami juga membawa kegembiraan kepada rakyat Malaysia yang sibuk dan rajin.

Penghantaran Makanan di Klang

Sri Andalas  –  Bukit Tinggi  –  Bayu Perdana  –  Bandar Botanic  –  Bayuemas  –  Taman Chi Liung  –  Taman Klang Jaya  –  Desawan  –  Taman Sentosa  –  Bandar Puteri  –  Kampung Jawa  –  Bukit Badak  –  Bandar Klang  –  Teluk Gadong  –  Teluk Pulai  –  Sungai Udang  –  Kampung Delek  –  Kampung Raja Uda  –  Pandamaran  –  Port Klang  –  Bandar Sultan Suleiman  –  Rantau Panjang  –  Jalan Kapar  –  Sementa  –  Klang Perdana  –  Aman Perdana  –  Sg Kapar Indah  –  Taman Perindustrian Meru  –  Taman Melawis  –  Taman Gembira  –  Jalan Meru  –  Taman Berkeley  –  Taman Eng Ann  –  Bukit Kuda  –  Setia Alam  –  Bukit Raja  –  Batu Belah  –  Klang Utama  –  Jalan Kebun  –  Bandar Putera  –  Johan Setia  –  Bandar Parklands  –  Glenmarie Cove

Penghantaran Makanan di Shah Alam

I City  –  UITM  –  Seksyen 1 until Seksyen 35  –  Desa Alam  –  Cahaya Alam  –  Alam Budiman  –  Alam Nusantara  – Alam Impian  –  Bukit Bandaraya  –  Kota Kemuning  –  TTDI Jaya  –  Bukit Jelutong  –  Politeknik Shah Alam  –  Batu Tiga  –  Hicom  –  Stadium Shah Alam  –  Padang Jawa  –  Ken Rimba  –  U9  –  Bandar Nusa Rhu  –  Kayangan Heights  –  Cahaya SPK  –  Denai Alam  – Puncak Perdana – Taman Bunga Negara  –  Taman Sri Muda

 

Penghantaran Makanan di Subang Jaya

Subang Hi-Tech  –  Glenmarie  –  Ara Damansara  –  TUDM Subang  –  Pekan Subang  –  Subang Airport  –  Kg Melayu Subang  –  Desa Subang Permai  –  Kampung Bunga Raya  –  Taman Subang Baru  –  Monterez  –  Saujana  –   SJMC  –  SS13  –  SS14  – SS15  –  SS17  –  SS18  –  SS19  –  USJ Heights  –  USJ1  –  USJ2  –  USJ3  –  USJ4  –  USJ5  –  USJ6  –  USJ8  –  USJ9  –  USJ11

LAUK | PLATFORM MAKANAN ONLINE DENGAN PENAWARAN BESAR

Lauk adalah perkhidmatan penghantaran makanan tempatan yang berpusat di Klang yang memberikan anda tawaran hebat, melayani di Lembah Klang termasuk Shah Alam, Subang Jaya, Petaling Jaya, Puchong, Kuala Lumpur, dan Putrajaya. Kami menawarkan tawaran yang tiada tandingannya dengan pelbagai makanan tanpa henti dengan harga yang berpatutan.

KAMI MENYEDIAKAN MAKANAN KUALITI PADA HARGA RENDAH

Lauk berusaha untuk memberi anda pengalaman makanan yang hebat dan kami tahu pengalaman hebat sering merangkumi harga yang berpatutan. Itulah sebabnya anda mesti melihat laman web / aplikasi Lauk dalam talian setiap hari, di mana kami menawarkan makanan yang berbeza kepada anda dengan harga potongan, memastikan anda mendapat tawaran untuk dompet anda. Kami juga menawarkan diskaun automatik untuk makanan RM25 ke atas!

Anda juga boleh mendapatkan makanan kegemaran tempatan terbaik di sini, seperti Wong Solo, Tiga Budak Gemok, Nasi Lan Kedah, Restoran Nasi Kandar Pelita dan banyak lagi di platform kami.

DAPATKAN PENGHANTARAN PERCUMA & LEBIH LANJUT DI LAUK

Dapatkan diskaun dan PENGHANTARAN PERCUMA untuk sebarang pembelian melebihi RM60. Gunakan Mata Kesetiaan dan tambahkan Kod Promosi untuk menikmati potongan tambahan dari pembelian anda. Tawaran yang sangat baik untuk menggunakan Lauk!

© Copyright Reserved. LAUK